tisdag 16 augusti 2011

Syjunta - ferret style

Matte hade en plan. När symaskinen monterades på köksbordet så stängdes dörren för att förhindra den sedvanliga invasionen av (o)djuren som i kör vrålar "vi vill stjälpa till!". För tyvärr är det så att matte utnyttjar mycket golvyta när hon syr eftersom hon aldrig kan hålla sig till att sy mindre prylar vars material får plats på ett normalt bord.

Plötslig glömska med en hint av ren idioti fick dock matte att lämna dörren på glänt då hon halvvägs in i enmannasyjuntan behövde hämta måttbandet. Katastrofen var ett faktum. Det var illrar överallt. Över-jävla-allt. Efter några sekunders jagande och desperata försök att rädda tyger undan den bepälsade svärmen gav matte upp. Efter en stunds huvudlöst härjande så gav illrarna också upp. Det är tröttsamt att stjälpa till!

Och givetvis så ska man sova på tyget, det är en bra avslutning efter att ha krupit under det, grävt i det, hoppat på det och släpat runt det. I varje fall om du frågar djuren.


Det är ibland så utmattande att man måste ta en powernap innan man kan fortsätta på projekt "mayhem! disorder!! chaos!!!". Notera att den andre idioten fortfarande står upp (no pun intended), skiftgång är nämligen normalt förfarande vid projekt som detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar